За Нас

Фирма Ятрус Груп ООД

почиствааща техника„Ятрус Груп“ ООД е създадена от професионалисти, специализирани в професионалното почистване на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Извършваме абонаментно и основно почистване. Почистване на домове и помещения след ремонт. Работим с високо качествени препарати, машини и оборудване по най-новите стандарти и изисквания на европейския съюз.

Нашите служители са прецизно подбрани според уменията и професионалния си опит, за да може само отлично обучени кадри, преминали през специални курсове и практики да се грижат за чистотата и хигиената на Вашия дом, офис магазин или имот. Ние от Ятрус Груп, предлагаме на своите клиенти перфектна чистота на достъпна цена за всеки клиент. Екипа ни се състои от коректни, лоялни и усмихнати служители готови да свършат работата си до съваршенство!

професионално почистване

През годините в, които се занимаваме с професионално почистване сме си изградили име на можеща фирма, което ни задълпрофесионално почистванежава да се усъвършенстваме постоянно и да осигуряваме 100% удовлетвореност и гаранция за чистота на своите клиенти. Нашия девиз е „ЧИСТОТА ДО БЛЯСЪК“ и можем да кажем, че винаги го постигаме.

Изберете Ятрус Груп и ще се убедите, че сте направили най-добрия избор за почистваща фирма. Ще  получите коректност и лоялност, защото ние от Ятрус Груп знам, че доверието  е най-важната част от взаимоотношението между клиентите и нас. Работим за Вас 24/7, 365 дни в годината, за да сме винаги на разположение, когато Ви потрябва професионално почистване!

Ятрус Груп ООД, гарантира Чистота До Блясък на своите настоящи и бъдещи клинети!

Свържете се с нас на телефон: 0886-770-501, e-mail: yatrusgroup@mail.bg