Машинно почистване на под

Фирма „Ятрус Груп“ ООД , предлага машинно почистване на всякакъв вид твърди подови настилки настилки 
/паркет, мрамор, гранитогрес, ламперия, мозайка, теракота, фаянс, балатум, варовик и др./

машинно почистване на подови настилки

 

Професионалното почистване на подови настилки е препоръчително,  а  в някои от случаите задължително. Ние от Ятрус Груп, използваме  различни по вид препарати и концентрация, подбрани от професионалисти, съобразни с вида на подовото покритие и с цел постигане на максимална ефективност на почистване и запазване за по продължително време на настилката чиста и блестяща.

Машинното почистване на подови настилки се осъществява с различно оборудване спрямо вида и замърсяването на настилката за предпочитане от професионалисти в тази област.

  • Почистването се извършва посредством еднодискови машини, снабдени със специално оборудване, с помощта на което се втрива препарат в настилката и се осъществява дълбочинно почистване, мръсотията, попила в настилката и между фугите, се отстранява.
  • След това мощни вакумни системи подсушават настилката. Така тя е готова за полиране или за нанасянето на полимерна емулсия.
  • Машинното почистването на твърди подови настилки, не е никак проста работа, трябва внимателно да  бъде извършено от професионалисти, за да се избегне частично нараняване или цялостно увреждане на настилките. Периодичността на почистване зависи натовареността на всяка настилка.

Потърсете ни още днес, за да върнем чистотата на Вашия под –

 Телефон: 0886 770 501, e-mail: yatrusgroup@mail.bg