Почистване на WC/баня

Почистване, полиране и освежаване на вашата баня, тоалетна, килер и др. от професионалнуте екипи на Ятрус Груп. Обадете се още днес на телефон:  0886 770 501 !!!
От всички помещения във всеки дом или офис, в банята и тоалетната, се образуват най- много микроби, мръсотия и плесени. Те са особено вредни за Вашето здраве . Само този факт прави основен приоритет почистването на санитарните помещения в дома или офис Ви, редовно и с професионални, екологично чисти препарати за всяка част от помещението.

Нуждаете се от помощ с почистването?

Нашите екипи от висококвалифицирани специалисти в областта на хигиената, ще почистят, освежат и полират Вашите санитарни помещения до блясък. Работим само с най-качествени препарати на водещи фирми, които са екологично чисти и не вредят на околната среда и здравето Ви.

 

В санитарните помещение се събират най-много микроби и вредни организи, които може да застрашът здравето на Вас и Вашето семейство. Ние от Ятрус Груп, знаем това и сме готови да Ви помогнем в борбата с замърсяваниято и плесените в мокрото помещение и тоалетната почистване с параВи. Работим с професионални дезинфектанти и качествени препарати за всяка час от дома Ви. За нас както и за Вас хигиената е на първо място. Всяка част от тоалетната/банята Ви ще заблести от чистота и свежест след почистване от нашите професионални хигиенисти. Доверете ни се и ще получите 100% качествена услуга на достъпна цена от професионалисти с дългогодишен опит в областа на почистването.

 

Гарантираме ,че ще останете доволни и ще отговорим дори на най-големите Ви изисквания!

 

дезинфекциране на тоалетна

Работим за Вас ДЕНОНОЩНО 24/7, може да се свържете с на телефон:

0886-770-501 или ни ипратете запитване на: email: yatrusgroup@mail.bg