Почистване на офиси

Япочистване на офиситрус Груп ЕООД е водеща фирма в професионалната почистваща индустрия и не спира пред нищо, за да достави несравнимо почистване на офиси, хотели,ресторанти, заведения и търговски вериги.

 

Изследванията показват, че добрата хгиена в офиса играе жизнено важна роля за производителността и добрата работа на Вашите служители. Офис бюрата съдържат  400 пъти повече микроби от тоалетна и баня. Микроби, които допринасят за лошото здравословно състояние на Вашия персонал. Този брой може драстично да се намали чрез въвеждане на програма за почистване на офиса Ви, която не позволява на микробите да се разпространяват.

 

 

Ние  работим в тясно сътрудничество с клиенти, и постоянно обновяваме нашите програми и използваме най-новите екологично чисти препарати за почистване, за да се гарантират най-добрите резултати в работата ни. Нашите почистващи услуги са приспособени за всеки отделен елементпочистване на офиси във Вашия офис. Включват професионално почистване на  компютърна техника, за да се предотврати риска от прегряване. Грижим се за цялостното офис оборудване на офиса Ви. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения .

Нашите служители са професионалисти в сферата на професионалното почистване, с дългогодишен опит и умения. Ние ще почистим офиса Ви в подходящо време така, че да не пречим на работния процес на Вашите служители.

 

Опита, които сме придобили в професионалното почистване на офиси, хотели, търговски вериги, заведения и ресторанти означава, че ние можем да Ви осигурим почистване на високо ниво от каквото се нуждае Вашия бизнес. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти, които могат да предоставят необходимите Ви услуги за почистване, за да отговарят на всички нужди на Вашите гости, посетители и служители. Нашата модерна и най-съвременна почистваща техника  работи тихо, но ефективно, така че да не пречи на  работата Ви.

 

 почиствааща техникапочистване на офиси

фирма за професионално почистванеПрофесионалистите от Ятрус Груп могат  да бъдат безценен партньор за Вашия бизнес, за да осигури отлични условия на Вашите клиенти и те да останат доволни от чистотата и реда, които поддържате. Служителите ни са с дългогодишен опит в професионалното почистване и препоръки за отлична работа, доверени и винаги коректни. Работим – Денонощно 24/ 7, за да сме на разположение, когато Ви потрябва професионална фирма за почистване с изградно име и дълги години работа в този бранш.

 

Свържете се с нас, за да изготвим специално за Вас оферта за еднократно или абонаментно почистване съобразена с нуждите на Вашия бизнес. 0886 770 501