Измиване на фасади

 Ятрус Груп е водеща фирма за  почистване на фасади

Фасадата на сградата ще остави трайно първо впечатление почистване на фасадина Вашите клиенти. Фасадата е изложена на опустошенията на околната среда и климатичните условия, като дъжд, прах, замърсяване и т.н. За да се поддържа чист външния вид на сградата Ви, Ятрус Груп предлага професионално измиване на  фасади, еднократно или изготвя план за абонаментно почистване според нуждите Ви. Редовното почистване и поддръжка на фасадата е важно, за да се увеличи продължителността на живота на строителения материал и поддържане на стойността на имота.

Ятрус груп извършва фасадно почистване на всеки тип бизнес включително шоуруми, офиси, фабрики, училища и търговски комплекси. Каквато и да е височината на сградата, Ятрус Груп осигурява ефективност, безопасност и високо качество на почистване, дори когато достъпът е проблем.

измиване на витрини

Нашите предложения за услуги включват:

  • Почистване на фасади: Нашият екип от  алпинисти и специалисти са отлично обучени в почистването на различни видове повърхности като стъкло, пластмаса, камък, ACP и др. Осигуряваме на нашите клинети по-добро качество на обслужване, използване на подходящи препарати и пособия  за почистване от най-висок клас.
  •  Измиване на фасади: Естествено е фасадата на сградата Ви да загуби част от блясъка си с течение на времето. Това може да се случи или поради почистване на витриниестественото износване или излагане на атмосферни условия и външната среда. Ние използваме специализирани препарати, които саспециално за почистване на стъклото и възстановяват част от естествения блясък, без да се променя  стъклото. Това, разбира се, е много по-ефективни, когато се прави от обучени професионалисти.

 

  • Пособия и начини за почистване: Нашите служители са обучени да използват различни съоръжения, необходими за почистване на фасади, като скеле, Spider-Man техника (виси на въже), люлка, платформи, карбонови телескопи с Използва се така наречената „обратна осмоза”. Посредством система от мембрани, филтри и резервоари, с помощта на помпи, осигуряващи различно налягане, фасадите и стъклата придобиват кристален блясък.  Служителите на Ятрус Груп са оборудвани с всичко необходимо, за да е гарантирана тяхната безопасност и клиентите ни да са спокойни.
  • Абонаментно почистване:  Ятрус Груп изготвя безплатни оферти за абонаментно почистване на фасади. Ние се съобразяваме с нуждите и изискванията на всеки наш клиент! Вие може да избирате кога да се извършва почистването. Оставете грижата за почистването на професионалните ни екипи и бъдете сигурни, че фасадата-лицето на Вашия бизнес ще изглежда винаги блестящо с кристално чисти стъкла.

Обадете ни се още днес на телефон: 0886 770 501 или ни изпратете запитване на email: yatrusgroup@mail.bg. Ние Ви гарантираме, професионална услуга на достъпна цена от професионалисти!

почистване на фасади