Почистване на щори

„Ятрус Груп“ е почистване на щорипрофесионална фирма за почистване на всички видове щори ( венециански, алуминиеви,текстилни , дървени т.н.).

 

 

 

Едно от местата на, които се сабира най-много прах, замърсявания и мазнини са точно щорите Ви. Всички знаем, колко вредно е  въздействието на прахта  върху човека.  Нашите специалисти,  определят по какъв начин и с какъв препарат най-качествено да почистят щори Ви, за да изглеждат като нови всеки ден. Обадете ни се още днес на 0886 770 501, за да върнем свежия и чист вид на щорите Ви!

 

 

почистване на текстилни щори

 

Екипите на „Ятрус Груп“ разполагат с професионални парочистачки, качествени препарати и машини от най-висок клас за пране и почистване на всички видове щори. Всеки наш служител е преминал през специални курсове за почистване и знае как и с какво да почисти щората, за да се запази по дълго чиста. Доверете се на професионалистите в тази свера и не губете времето си с неприятното професионално почистване на щорипочистване на щори, ние ще се погрижим за това в место Вас. Гарантираме ще служителите ни ще отговорят и  на най-високите Ви изисквания и ще ни потърсите отново!

Може да се свържете с нас на: 02/48 22 132, 0886 770 501 или ни изпратете запитване на email:  yatrusgroup@mail.bg