Пране на мека мебел

Ниепране на дивани от „Ятрус Груп“ , разполагаме с професионални немски машини за екстрактно изпиране на мека мебел, тапицерии и меки подови настилки. Използваме само най-качествените препарати за пране, съобразени с вида на тапицерията, която се почиства. Знаем колко много значи всяко нещо във Вашия дом и се грижим да го опазим за по дълго време.

Ако имате нужда от изпиране и освежаване на меката мебел и тапицериите във  Вашия дом или офис, значи сте попаднали на правилното място!

 

Низпиране на мека мебел (2)ашите висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в професионалното почистване ще върнат свежестта и чистотата на всяка мека мебел, за да изглежда като нова и с удоволствие да седите на нея.

 

 

Заявете изпиране на Вашия диван, фотьол или стол още днес, очакваме обаждането Ви на 0886 770 501, и ще пратим при Вас  екип от  професионални експерти по почистване на мека мебел.

 

Ако имаме силно замърсени мебели и тапицерии, се прави предварителна обработка на замърсените участъци със професионални и екологично чисти препарати. След като препарата подейства следва дълбочинната екстракция, която представлява  впръскване на вода и разтвор под налягане и изсмукване. Цялата мръсотия, изсмуква и изчезват дори най-упоритите петна и замърсявания. Пране на диваниПовърхността остава почти суха и свежа.

Работим за Вас ДЕНОНОЩНО – 24/7. Гарантираме, че ще останете доволни!

Може да се свържете с нас на 0886 770 501 ; 02/ 48 22 132 или ни изпратете запитване на yatrusgroup@mail.bg