Пране на мокети и килими

Машинно изпиране на меки подови настилки от Yatrus Clean!

( мокети, килими, пътеки, велтер и др)

 

 

Повечето от нас ще се съгласят, че килимите са едни от най-скъпите инвестиции на търговското или домашно имущество. При правилна обработка, може да се съхранят в добър вид много години, без да се налага да ги заменяте. Ако обаче, Вашите килими и мокети не се обработват с професионални препарати и машини, може да сте сигурни, че ще трябва да ги сменяте в най-близко бъдеще. За да си спестите пари и да запазите Вашите килими чисти и свежи, се доверете на щателно почистване с професионална фирма за изпиране на меки подови настилки. Защо не ни се обадете днес на 0886 770 501 и организирайте почистване на килими с нас днес!

slider1Дори само с  незначителни замърсявания,  прах, козината на Вашия домашен любимец на килима може да ги направи да изглеждат мръсни и стари. На работното място, килимите също ежедневно се износват от пешеходения трафик на Вашите служители и клиенти и бързо загубват цветовете и добрия си вид. Има обаче начин, по който можете да премахнете този проблем и той няма да струва цяло състояние, защото нашите услуги за почистване на килими са с високо качество и с  цени  достъпни за всеки клиент.

Ние от Ятрус Груп разполагаме с машини от най-висок клас за изпиране на всякакъв вид меки подови настилки работим с професионални италиянски и немски препарати на водещи фирми. Всеки наш служител е минал през специално  обучение, за да може да определя вида на настилката и с, какъв препарат е най- добре да се почисти, за да се запази структората и да не се повреди от неправилно почистване.  Изпирането може да  се осъществи по два начин, според вида на настилката.

Чрез метода на екстракцията:

  • Почистването се извършва, с помощта на високооборотни машини. Чрез метода на екстракцията. Нанасяне на препарат на силно замърсените зони от настилката, след което чрез метода на впръскване и изсмукване, се изсмуква мръсотията в дълбочина, изплаква се  и частично се подсушава.
  •  Пълното подсушаване се постига посредством вакумно третиране с водосмукачни машини, снабдени с воден филтър.

Сухо изпиране на меки подови настилки ( мокети, килими, велтер и др):

  • Сухо изпиране на меки подови настилки се препоръчва за специфични типове мокети и килими, които не позволяват мокро пране. При сухото изпиране в меката настилка машинно се втрива плътна, суха пяна, която съдържа само 5% вода. Прахта и замърсяванията остават в пяната и след това тя се изсмуква с помощта на специализирана  високо-оборотна машина. След приключване на работа настилката остава суха.

 

 Дпране на килими оверете се на професионалистите от Ятрус Груп и ще останете очаровани от перфектно сършената работа и професионализъм на нашите служители. Предлагаме за Вас еднократно изпиране, но при желание от Ваша страна можем да изготвим план за абонаментно изпиране на меките подови настилки във Вашия дом, офис или магазин. Вие решавате кога да се изперат а нашите служители просто го правят с удоволствие.След изпиране  от наш специалист настилките оставатчисти, свежи и възвръщат първоначалния си вид!

 

Работим за Вас ДЕНОНОЩНО-24/7, за да сме винаги на  Ваше разполежение 0886 770 501!