Измиване на прозорци

почистване на вотрини

Фирма Ятрус Груп ООД, извършва професионално почистване на  прозорци. Работим с качествените и професионални препарати на водещи фирми, които оставят прозорците кристално чисти и запазват за дълго чистия им вид. Обадетесе още днес на 0886 770 501 и прозорците Ви ще станат кристално чисти!

 

 

Много непрятна гледка са зацапаните и запрашени прозорци. Но е и толкова изморително и трудно да се почистят. Ятрус груп ще Ви помогне и с тази задача, бързо качествено и на достъпна цена. Нашите специалисти почиства всякакъв вид прозорци. Разполагаме със специални карбонови телескопи и с висококвалифицирани алпинисти за почистване на трудно достъпни места. За нас няма недостъпна витрина за почистване!

 

 

Изготвяме оферти за абонаментно почистване на прозорци, съобразени изцяло с нуждите на нашите клиенти. Работим 24 часа, седем дни в седмицата и 365 дни в годината, за да може винаги да сме на Ваше разположение и да не пречим на работния Ви процес. Доверете се на професионалистите от Ятрус Груп за кристално чисти витрини-0886 770 501!

 

 

 

 

почистване на витрини